Home Improvement

Hur du håller din trädgård säker och organiserad?

Alla som har en trädgård undrar alltid hur vi kan hålla den organiserad och säker från inkräktare. Eller hur? Vi vill hålla det säkert och minska riskerna för inbrott med bibehållen skönhet. Här är några sätt på vilka du skyddar din trädgård utan att rensa den:

  1. Växt häckbarriärer

Tjocka häckar och sammanflätade grenar utgör en stor barriär samtidigt som de ser attraktiva ut. Detta är ett utmärkt sätt att hindra trespassers från att komma in i dina lokaler. Man kan också använda växter med taggar nära staketet eller under fönstren för att hålla besvären borta. Det hjälper också fåglarna att göra sina bon i dessa tjocka buskar – det gör trädgården ännu vackrare.

  1. Konstruera ett skjul

Inbrottstjuvar lockas mycket av att stjäla trädgårdstillbehör. Detta inkluderar trädgårdsredskap, gräsklippare, skärverktyg etc. och alla dessa kan hållas säkra i skjulet! Men skjul är lättare att bryta sig in i, därför är det ett måste att sätta ett alarm på skjulet. Detta hjälper till att hålla verktygen mycket säkrare än att de ligger i trädgården. Att ha ett högkvalitativt dörrlås hjälper också i ett sådant fall. Fortsätt kontrollera skurlåsen då och då för tecken på slitage.   

  1. Att ha utomhusbelysning

Rörliga ljus är ett av de bästa sätten att väcka larm, både fram och bak i huset – de ger extra säkerhet på båda sätten. De är också mycket billiga och är också mycket avskräckande. Du kan placera dem var som helst; på däcket, på plastmattan ute och till och med på lövverket. Detta förhindrar att oönskade besökare gömmer sig var som helst i dina lokaler. Se till att de placeras på en högre nivå så att det inte kan manipuleras. Det rekommenderas också att du byter dina glödlampor ofta.

  1. Installera säkerhetskameror

Att installera dessa säkerhetskameror håller 85% av tjuvarna borta. Inbrottstjuvar smuttar vanligtvis på ditt hus om de ser en säkerhetskamera. Om du har dolda kameror, sätt upp ett tecken på att din trädgård och ditt hem är ett övervakningsområde för CCTV. Att använda batteridrivna kameror är ett bättre alternativ än elektriska kameror och att byta dem ofta. Detta håller dina värdesaker säkra även om det inte finns el.

 

  1. Säkra vägar/uppfart

De flesta inbrottstjuvar stjäl från skjul som tillverkats utanför trädgårdskomplexet, särskilt från uppfarten. Att grusa uppfarten med grus kommer att hålla inbrottstjuven borta eftersom den kommer att göra ett ljud när de kommer in. Detta ljud gör då ägaren medveten! 92% av stölderna inträffade på uppfart och med den här metoden ser du till att inkräktarna håller sig borta.

Nu har du lagt till mycket säkerhet för att skydda din estetiska trädgård, skapa lite atmosfär också. Lägga till möbler, inredning, mattor och mattor, plastmatta ute, från Trend Carpet gör ditt utrymme mer inbjudande för dina nära och kära. Eftersom det är mycket liten chans för inkräktare nu kan du njuta av din trädgård till fullo.

Att hålla din trädgård organiserad kommer också att hålla dig livlig och kommer att förbättra livskvaliteten. När allt är rörigt kommer du att älska att umgås ute, sitta på plastmatta ute eller leka i gräset med dina barn i naturens knä. Det är också bra att veta att trädgården är säker för dig att njuta av!

Fortsätt och ta in allt!